OUT: Tmm uzatmayalım. Bir açıklama yapayım size. Eğer açıklama yetmesse yapacak bişeyim yok. İlk olarak bir djuchas seviyesindesin o yüzden milyonlarca cero atmak abartılı bir kere. Eğer sen böyle yapıyorsan banada bu şekilde saldırı hakkı doğmuş oluyor. Sonuç olarak ikimizde hatalıyız. Luku ile yaptığım rp'de ise ölüp ölmediğini söylemedim kimseye sadece saldırımı yaptım bknz göstereyim. (Bknz:
http://bleachrpg.turkforumpro.com/t697-sava-3-las-noches-te-sava) verdiğim linkteki 11. mesaja bakarsan sevinirim. Anlarsın yani yanlış bir şey yapmadığımı. İkimizde hatalıyız Knox fazla uzatmayalım bence ikimizde birbirimizden özür dileyelim boşuna tartışma çıkmasın ve ayrıca göründğümden daha olgunum. Hea bide örnek rp vereyimde aklınızda soru kalmasın
Knox ve Luku'dan özür diliyorum. Sizinde böyle bir adım atmanızı bekliyorum.İN:
Hollow'un attığı cerolar Kitsune'nin gönderdiği reiatsuya çarpmıştı. Ceroların uyguladığı tahrib gücü Kitsune'nin reiatsusuna çarpmış ve reiatsusunun yarısını bir süpürge misali emmişti. Kitsune kılıcını farkında olmadan hollow'un kuklasına çarpmıştı. Ancak bu çok sürmedi. Kitsune o büyük kılıcını kukladan çıkarmıştı. Zar zor ayakta durabildiği her halinden belliydi. Kukladan çıkardığı kılıcını yere sapladı ve kılıcını bir koltuk değneği gibi kullandı. Hollow'a doğru baktı ve yüzüne anlamsız bir sırıtma yerleştirdi.
''Hey hollow! Sanırım öleceğim. Reiatsum bitti bitecek. Bu işi fazla uzatma!'' Bu sırada garganta açıldı. Garganta'nın içinden çıkan kişi Urahara Kisuke idi.
''Kitsune-san! Sana ihtiyacımız var! Benimle gel!'' Kitsune Urahara Kisuke'ye doğru öylece baktı ve o anda yere yığıldı. Gözlerini açtığında Urahara Kisuke'nin dükkanındaki bir oda da yatıyordu. Odanın kapısı açıldı ve içeri Urahara Kisuke girdi.
''Hey Kitsune-san! Reiatsun tamamen iyileşti yaralarında büyük ölçüde kapandı. Acil olarak Soul Society'ye gitmelisin. Yanlız unutma ki orada seni iyi bir şekilde karşılamayacaklar. Yaptığım araştırmaya göre zanpaktou'nda ilginç bişeyler buldum. Ancak bunu aktif etmeliyiz. Benimle çalışacak mısın?'' Kitsune Urahara Kisuke'ye doğru baktı ve
''Gideceğim Urahara-san! Hadi antrenmanlara başlıyalım.'' dedi. Kitsune yattığı yerden kalkmıştı.
''Yanlız anlayamadığım br şey var. Uzun süredir buradayım. Ailem beni merak etmiyor mu?'' ''Sanırım ailen bir süre seni merak edemeyecek?'' Kitsune, Urahara Kisuke'nin böyle konuşmasını anlayamamıştı. Lafıda fazla uzatmak istemiyordu. Zanpaktou'sunu yerden aldı ve antrenman yapacakları yere doğru yol almaya başladı...