Kitsune Shuurei Vekil Shinigami

Mesaj Sayısı: 711 Yaş: 17 Nerden: Karakura Town Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 02/07/10
Karakter Karakter Adı: Kitsune Shuurei Zanpakutou: Shingetsu RP Puan:
   (85/100)
 | Konu: Geri: Shingetsu Eğitim! Ptsi Mayıs 02, 2011 3:27 am | |
| Shingetsu ard arda yapılan saldırılardan sonra ölümcül saldırıyı yapıyor. Kitsuneye doğru geliyor. Kitsune içinden aynı kelimeleri tekrarlıyor. ''Daha değil! Daha değil! Daha değil!'' Shingetsu Kitsune'ye yaklaşmıştı. ''Anladım'' dedi Kitsune. Plastik kılıcın onu kesmesine izin vermişti. ''Şimdi!'' Shingetsunun kılıcı kitsunenin üzerinde kaldı. Kitsune o kılıcı tuttu. Shingetsunun gücü sanki tamamen ondaydı. ''Geliyorum!'' Kitsune kendi kılıcı ile shingetsu'ya saldırdı. ''Gatsuga!'' Kılıcı tutunca shingetsunun aklındakiler bile kitsuneye geçmişti. Saldırı Shingetsuya doğru gidiyordu. Kitsune bu saldırıyıda öğrendi ve artık Soul Society'ye gitmeye hazırdı... |
|
Eyvah Admin Gotei 1 Taichou

Mesaj Sayısı: 1373 Yaş: 18 Nerden: Nereye... Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 23/01/09
Karakter Karakter Adı: Takushi Meiki Zanpakutou: -bilinmiyor- RP Puan:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Shingetsu Eğitim! Ptsi Mayıs 02, 2011 7:16 am | |
| Eferin. RP bitmiştir. sana benden bir +3 bea. çok bekledin bu rpyi bitirebilmek için xD _________________ Son kez söylüyorum bir daha söylemem, Haorimi giymiyorum, üzerimde yok, Taichou olduğumu bilmiyorsunuz !!!  Gotei 1 Taichou Takushi Meiki level ?? Hakuda 8 Zanjutsu 26 Houhou 20 Kidou 18 Reiatsu 28 eski puan: 245965 |
|